sugarpai

sugarpai
16, Sel

Bloggdesign

Designet av Logo design eksperten.

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: juli 2011

Min personlige stil

Publisert: 01.aug.2011 @ 01:32 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer

Ja, let's get personal, personlig stil. For og være helt ærlig så tror jeg ikke at jeg har noen. Skapet mitt er fullt, men jeg har aldri noe og hå på meg, vel, det har sikkert noe å si at over halve skapet mitt er treningstøy, men dog.
Jeg kan se bilder av bloggere og kjendiser og tenke, wow jeg vil også ha slik stil!

Helt fram til 2011 har jeg aldri turt og skille meg ut, sånn veldig. Jeg ser bilder som dette 
Fant bildet på lookbook, men dette er bloggen til jenta

Og for lyst til og kaste hele garderoben ut av vinduet. Selv om jeg vet at akkurat det antrekket ikke passer min kroppsbygning, så vil jeg finne en stil.Jeg hadde aldri turt og gått sånn før, verken når jeg gikk i 10. klasse eller var ny førsteklassing på vgs. Men til høsten har jeg planer om og forandre det. Jeg sparer som jeg gal, for til høsten reiser jeg til London! Og da skal jeg si farvel til mainstream meg! Jeg skal kjøpe skjørt som jeg kan bruke på skolen, bukser med rare-men-på-en-kul-måte detaljer og masse fint!

Jeg skal finne min stil, i London

Jeffrey Campbell - Like it or leave it?

Publisert: 31.jul.2011 @ 22:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 6 kommentarer

Meninger om disse skoene? Jeg liker fargen på de, og hælen er unik!Like it or leave it?

Beck Söndergaard

Publisert: 30.jul.2011 @ 19:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 8 kommentarer

Siden jeg har vært så flink og trent mye i sommerferien, og ikke spist på mc donalds siden 2010,  så skal jeg  unne meg selv å bruke alle pengene jeg har på et skjerf. Jeg så det for ca en måned siden, og har tenkt på det hver dag siden. Jeg håper  de ikke er utsolgt, for det hadde jo vært typisk! 
åhh, er det ikke fint?

Deborah Lippmann Neglelakk

Publisert: 30.jul.2011 @ 16:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg kjøpte nettopp disse to herlighetene som jeg har siklet etter i flere måneder:Den blå heter: Across the Universe og den andre heter Happy Birthday. Jeg har lest masse om de på hundrevis av blogger. Prisen i Norge ligger på rundt 200 kr. Men jeg fant de til 109.45 kr. på eBay.  Mange er veldig skeptiske til eBay, og det skjønner jeg. Men jeg har kjøpt masse der, og det har alltid kommet. 

Jeg kjøpte løs vipper til hele laget mitt til både NM og EM og for tilsammen 30 par med steiner på, kom det på ca 30 kroner! Altså 1krone per par!! Et lite tips til alle cheerleadere og freestyle jenter  :-)

Min sommer så langt

Publisert: 16.jul.2011 @ 21:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer

De første uke tilbrakte jeg her:

i en skole på landet, og ser dere det hvite bygget bak det, til venstre det erSkolen min! Så ja, de første ukene var som skole, uten fag. En torsdag fra 4.time dag hver dag og helg.
Grunnen til at jeg tilbrakte tid på en skole var Trening, hva ellers?
2. juni dro vi til For å så ta flyet vidre tilPraha. Det var en veldig oppskrytt by. Også var den generelt møkkete og veldig veldig gammel.

Etter 2 dager i byen var det konkurranse tidDette er oss, vi fikk tidenes sykeste 5.plass, jeg gråt veldig mye.

Dagen etter så dro vi hjem. Etter jeg kom hjem har jeg vært 3 steder:Moov, treningsstudioSofaen, hjemme ogDrammen. Og jeg kommer trolig ikke til å dra så mye lengre enn dette resten av ferien heller.

Så til dere som er i syden; fu,

(hvis du har tatt noen av disse bildene, si ifra jeg fant alt på google.)

hits